Om Hanne Ohlsen

I mit mangeårige virke som psykolog har jeg været optaget af relationer og deres mange forskellige udtryk. Når jeg maler akvarel er jeg på mange måder i samme proces, hvor jeg både  oplever en indre tilstand af ro, nysgerrighed og frustration.

Det der driver mig, er at jeg bruger mine kreative og følelsesmæssige sider på en anden måde, end jeg gjorde i mit arbejdsliv som psykolog, og så kan jeg godt lide at se det færdige produkt.

Jeg bliver inspireret af det, der omgiver mig – lyset, farverne, fladerne. At gå en tur, stoppe op, mærke, sanse er nok til at sætte billeder i gang. Det er en stor glæde at have været i en proces – en rejse, hvor jeg arbejder med at få mine indtryk, følelserne og farverne til at samles i en akvarel. Det rammer mit hjerte.

Jeg søger inspiration og læring på kortere og længerevarende akvarelkurser. Jeg er især inspireret af Jean Haines med hendes løse og udtryksfulde stil. Min egen stil har udviklet sig til at være nordisk inspireret, og den er er ekspressiv og udadvendt.

Uddannelser og kurser jeg har deltaget i

Højskolekurser

Kurser i Nordisk Akvarel ved:
– Lars A. Persson
– Lena Armstrand
– Björn Bergström
– Anders Wallin

Akvarelkurser hos Majbritt Schultz og Alec Krylov

Supervision hos Janine Gallizia